14:59 21 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.75
  • USD17.62
  • RUB0.28
  • RON4.17
  • UAH0.68
Alexandru Jizdan

Ministrul de Interne şi-a anunţat degrevarea de la atribuţiile de serviciu: Iată motivul

© Sputnik / Miroslav Rotari
Politică
Sa primesc un link scurt
Moldova: Alegeri parlamentare 2019, rezultate (188)
3591 0 0

Alexandru Jizdan a explicat de ce a decis să se implice în politică şi să candideze la parlamentarele din februarie curent.

CHIŞINĂU, 5 ian – Sputnik. Alexandru Jizdan şi-a anunţat sâmbătă degrevarea de la atribuţiile de serviciu și suspendarea din funcția de ministru de Interne. Oficialul a făcut anunţul pe pagina de Facebook.

Ministrul a spus că va candida la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în circumscripția uninominală nr. 34, Anenii Noi.

„Începând cu ziua de astăzi este activă degrevarea mea de la atribuţiile de serviciu și suspendarea din funcția de ministru, pe durata campaniei electorale”, a scris el.

Jizdan a explicat că decizia de a candida a fost impulsionată de oamenii din satul său de baştină, Geamăna, raionul Anenii Noi. Anume aceştia l-au determinat să se implice în politică, pentru „binele țării”.

Jizdan a vorbit despre obiectivele importante pe care a reuşit să le realizeze împreună cu echipa MAI în cei trei ani de activitate.

„Nu este un mesaj de rămas bun, eu rămân alături de familia Ministerului Afacerilor Interne, dar mă voi concentra în următoarele două luni pe acțiuni din cadrul campaniei electorale. La MAI avem o echipă de profesioniști care știe ce are de făcut și care cu siguranță îmi vor respecta alegerea”, a conchis el.

Тема:
Moldova: Alegeri parlamentare 2019, rezultate (188)

Tematic

Amenzile mari îi disciplinează pe șoferi? Vezi care este răspunsul lui Alexandru Jizdan
Salariul mic nu este singurul motiv! De ce tinerii polițiști se lasă de profesie
Tagurile:
candidat, alegeri, suspendat, Ministerul de Interne, Alexandru Jizdan


Știrile Zilei