07:16 16 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.34
  • USD17.31
  • RUB0.28
  • RON4.05
  • UAH0.74
Președintele Igor Dodon și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan

Ce a vrut să afle ambasadorul american Dereck J. Hogan de la președintele Dodon

© Photo : Facebook / Igor Dodon
Politică
Sa primesc un link scurt
Moldova: Alegeri parlamentare 2019, rezultate (188)
29210

Președintele Moldovei, Igor Dodon, s-a întâlnit astăzi cu ambasadorul american în țara noastră, Dereck J. Hogan. Iată ce a vrut să afle diplomatul de la șeful statului.

CHIȘINĂU, 20 feb - Sputnik. Președintele Igor Dodon și ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, au discutat miercuri aspecte ce țin de alegerile parlamentare din 24 februarie. 

În cadrul discuției (precizăm că cei doi oficiali au discutat în limba rusă), ambasadorul american a vrut să afle ce crede președintele Dodon despre posibilele scenarii postelectorale, care ar putea destabiliza situația din țară. Președintele Dodon a ținut să precizeze că o eventuală destabilizare a situației nu este în interesul nimănui. 

”Nu știm dacă va fi sau nu, dar înțelegem cu toții că acest lucru nu este în interesul nimănui, pentru că altfel pur și simplu ar putea destabiliza situația din țară”, a declarat Dodon.

Totodată, cei doi au discutat chestiuni ce țin de relațiile bilaterale și necesitatea dezvoltării acestora. Președintele Dodon și-a exprimat speranța că alegerile parlamentare se vor desfășura cu respectarea standardelor internaționale, ceea ce va permite recunoașterea legitimității acestora, iar acest lucru va garanta menținerea stabilității politice în țară.

Тема:
Moldova: Alegeri parlamentare 2019, rezultate (188)

Tematic

Dodon la Munchen – Ce a spus despre șansa de dezvoltare a Republicii Moldova (Foto)
Dodon a avut o întrevedere cu Lavrov: Ce a spus șeful statului despre situația din Moldova
Igor Dodon: Nu voi semna decretul de rechemare a ambasadorului Neguța
Tagurile:
ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan, Dodon


Știrile Zilei