09:21 15 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.44
  • USD17.10
  • RUB0.24
  • RON4.01
  • UAH0.63
Politică
Sa primesc un link scurt
Relațiile moldo-ruse - o nouă etapă (58)
192 0 0

La invitația conducerii Dumei de Stat a Federației Ruse, fracțiunea parlamentară a PSRM efectuează o vizită de o zi la Moscova.

CHIȘINĂU, 17 apr – Sputnik. Președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Zinaida Greceanîi, a avut în cadrul vizitei sale la Moscova o întrevedere cu președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin.

Greceanîi a anunțat pe pagina sa de Facebook că a discuta cu Volodin chestiuni privind cooperarea interparlamentară.

”Am menționat că fracțiunea Partidului Socialiștilor susține constant dezvoltarea relațiilor cu Rusia. Vom obține anularea interdicției de difuzare a posturilor rusești și confirmarea statutului limbii ruse ca limbă de comunicare interetnică pe teritoriul Republicii Moldova. Am subliniat faptul că PSRM pledează pentru participarea Republicii Moldova la integrarea Euro-asiatică”, a anunțat președintele socialiștilor.

Greceanîi i-a mulțumit lui Volodin pentru invitația făcută fracțiunii PSRM de a vizita Duma de Stat și pentru întrevederea cu colegii din Federația Rusă.

Dodon, Greceanîi, Plahotniuc, Filip și Candu, la masa de discuții – FOTO>>>

Veaceslav Volodin a invitat deputații fracțiunii socialiștilor să participe la Forumul Internațional “Dezvoltarea parlamentarismului”, care va avea loc în luna iulie a acestui an, la Moscova, precum și la Conferința privind cooperarea fracțiunilor partidelor politice din țările CSI, care va avea loc în septembrie.

Тема:
Relațiile moldo-ruse - o nouă etapă (58)

Tematic

Cuznețov: Fără anticipate, zarurile au fost aruncate, vom avea o coaliție PD - PSRM
Dialogul dintre PSRM și blocul ACUM, un eșec: Ce a scos la iveală întrunirea de joi
PSRM, despre declarațiile ACUM: Egoism politic, iresponsabilitate și discuții sterile
Tagurile:
Parlament, PSRM, Zinaida Greceanîi


Știrile Zilei