21:39 31 Mai 2020
În direct
  • EUR19.40
  • USD17.63
  • RUB0.25
  • RON4.01
  • UAH0.66
Politică
Sa primesc un link scurt
1364710

În ședința de astăzi a noul Guvern a fost demis din fucție șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pânzari.

CHIȘINĂU, 10 iun - Sputnik. Șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexadrul Pânzari, a fost demis din funcție prin votul unanim al membrilor noului Guvern. În locul lui a fost numit Gheorghe Balan. 

”Cadrul Ministerului de Interne acționează de o moralitate plecară. Un om care a fost implicat în evenimentele din 7 aprilie. Un om care slujește unui regim criminal. Vin cu propunerea către premier să luăm decizia de a demite din funcția de șef al Inspectoratul de Politie pe Alexandrul Pânzari”, a declarat ministrul Justiției numit de noul Guvern, Andrei Năstase.

Amintim că ieri șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pânzari, a refuzat să se subordoneze noului ministru de Interne care a fost numit sâmbătă în Parlament, Andrei Năstase.

Pânzari a spus că ministrul lui este Alexandru Jizdan. Întrebat de reporterii TV8 cum reacționează la îndemnurile lui Andrei Năstase și Maiei Sandu ca Poliția să se subordoneze noului Guvern, Alexandru Pânzari a răspuns: „Noi reacționăm la legislația în vigoare și la normele constituționale. Ministrul meu este ministrul Jizdan”, a adăugat șeful IGP.

Tagurile:
guvern, functie, demis, Seful IGP


Știrile Zilei