03:55 15 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.44
  • USD17.10
  • RUB0.24
  • RON4.01
  • UAH0.63
Politică
Sa primesc un link scurt
Criza politică din Moldova: Cronica evenimentelor (111)
211 0 0

Președintele Igor Dodon a avut miercuri o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov - iată ce au discuta cei doi.

CHIȘINĂU, 12 iun - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a felicitat pe ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, cu prilejul sărbătorii naționale – Ziua Rusiei și i-a transmis un mesaj de felicitare președintelui Federației Ruse.

”Am adresat felicitări diplomatului cu ocazia sărbătorii naționale – Ziua Rusiei – și am transmis un mesaj de felicitare Președintelui FR, Vladimir Putin. L-am asigurat pe dl Vasnețov de faptul că administrația prezidențială va depune și în continuare eforturi pentru consolidarea parteneriatului strategic cu Rusia, dat fiind faptul că majoritatea populației Moldovei susține o asemenea poziție”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Dodon a discutat cu ambasadorul rus despre ultimele evenimente politice interne din țara noastră și despre posibilele scenarii de dezvoltare a situației.

Ambasadorul Oleg Vasnețov a declarat că ”Federația Rusă salută formarea unei majorități parlamentare și formarea Guvernului cu care suntem dispuși să avem o colaborare constructivă și de respect reciproc”.

Тема:
Criza politică din Moldova: Cronica evenimentelor (111)

Tematic

Igor Dodon l-a felicitat pe Vladimir Putin de Ziua Rusiei
Pe 12 iunie este sărbătorită Ziua Rusiei


Știrile Zilei