18:37 16 Iunie 2019
În direct
  • EUR20.52
  • USD18.18
  • RUB0.28
  • RON4.35
  • UAH0.69
Președintele Igor Dodon și ambasadorul Oleg Vasnețov

O nouă întrevedere Dodon-Vasnețov: Iată ce au discutat - Video

© Photo: Facebook / Dodon Igor
Politică
Sa primesc un link scurt
Criza politică din Moldova: Cronica evenimentelor (96)
176 0 0

Președintele Igor Dodon a avut miercuri o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov - iată ce au discuta cei doi.

CHIȘINĂU, 12 iun - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a felicitat pe ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, cu prilejul sărbătorii naționale – Ziua Rusiei și i-a transmis un mesaj de felicitare președintelui Federației Ruse.

”Am adresat felicitări diplomatului cu ocazia sărbătorii naționale – Ziua Rusiei – și am transmis un mesaj de felicitare Președintelui FR, Vladimir Putin. L-am asigurat pe dl Vasnețov de faptul că administrația prezidențială va depune și în continuare eforturi pentru consolidarea parteneriatului strategic cu Rusia, dat fiind faptul că majoritatea populației Moldovei susține o asemenea poziție”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Dodon a discutat cu ambasadorul rus despre ultimele evenimente politice interne din țara noastră și despre posibilele scenarii de dezvoltare a situației.

Ambasadorul Oleg Vasnețov a declarat că ”Federația Rusă salută formarea unei majorități parlamentare și formarea Guvernului cu care suntem dispuși să avem o colaborare constructivă și de respect reciproc”.

Тема:
Criza politică din Moldova: Cronica evenimentelor (96)

Tematic

Igor Dodon l-a felicitat pe Vladimir Putin de Ziua Rusiei
Pe 12 iunie este sărbătorită Ziua Rusiei


Știrile Zilei