03:47 21 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.33
  • USD17.90
  • RUB0.25
  • RON4.33
  • UAH0.66
Politică
Sa primesc un link scurt
19630

Prima vizită a Maiei Sandu la București, în calitate de premier, va dura doar o singură zi. Delegația guvernamentală se va întoarce la Chișinău în seara zilei de marți.

CHIȘINĂU, 2 iul – Sputnik. Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, se află astăzi, 2 iulie, într-o primă vizită oficială în capitala României, București. Șeful Guvernului este însoțit în această vizită de vicepremierul, Andrei Năstase, ministrul Afacerilor Externe.

Prima vizită a lui Sandu la București, în calitate de premier, va dura doar o singură zi. Delegația guvernamentală se va întoarce la Chișinău în seara zilei de marți.

Maia Sandu a declarat în ajun că, la București, va avea întrevederi cu președintele României, Klaus Iohannis, premierul român, Viorica Vasilica Dăncilă, reprezentanți ai Parlamentului român.

”Voi avea o întâlnire cu președintele Romaniei, cu doamna prim-ministru, cu deputați din Parlament. Sper sa mă întâlnesc și cu alți politicieni din România”, a declarat premierul.

La București, Sandu și Iohannis vor face declarații pentru presă. Conferința de presă este preconizată pentru ora 09:00.

Tematic

Continuă curățarea instituțiilor statului: Iată ce anunță premierul Maia Sandu
Parlamentul de la București a adoptat declarația de susținere a Guvernului Maia Sandu
Tagurile:
Bucuresti, Maia Sandu

Știrile Zilei