06:58 20 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.75
  • USD17.62
  • RUB0.28
  • RON4.17
  • UAH0.68
Ședință comună la Președinție cu membrii Guvernului și Parlamentului

Președintele a convocat în ședință membrii Parlamentului și Guvernului

© Photo: facebook / Dodon Igor
Politică
Sa primesc un link scurt
13010

Președintele țării a convocat o ședință comună cu membrii coaliției de guvernare și cei ai Guvernului.

CHIȘINĂU, 13 iul – Sputnik. Președintele țării, Igor Dodon, i-a convocat, la sfârșitul săptămânii de lucru, în cadrul unei ședințe comune pe președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi, premierul Maia Sandu, membrii Guvernului și fracțiunilor parlamentare a PSRM și a Blocului Politic ACUM.

Principala temă de discuție a fost analiza principalelor activități desfășurate pe parcursul perioadei care s-a scurs de la preluarea guvernării, în data de 8 iunie. Totodată, în cadrul ședinței s-au discutat prioritățile Executivului și coaliției de guvernare pentru următoarele săptămâni.

Potrivit șefului statului, în această perioadă eforturile Guvernului s-au axat pe soluționarea problemelor grave moștenite de la fostul Executiv.

Printre cele mai importante subiecte abordate în cadrul reuniunii se enumeră: necesitatea rectificării bugetului; acțiuni cu caracter social, menite sa sporească nivelul de protecție socială, situația în economie, sectorul energetic, și alte domenii importante.

Președintele Igor Dodon susține că întrunirile în acest format vor fi organizate cu regularitate, ”pentru a asigura conlucrarea eficientă a Guvernului și majorității parlamentare”.

Tematic

Detalii importante de la întrevederea lui Dodon cu Vasnețov - Video
Mesajul lui Dodon pentru Guvernul Sandu, după încheierea vizitei FMI în Moldova
Tagurile:
Maia Sandu, Zinaida Greceanîi, sedinta, Igor Dodon


Știrile Zilei