07:02 20 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.75
  • USD17.62
  • RUB0.28
  • RON4.17
  • UAH0.68
Turnul Eiffel

Mesajul președintelui Igor Dodon cu prilejul Zilei Naționale a Republicii Franceze

CC0 / Pixabay / Unsplash
Politică
Sa primesc un link scurt
89 0 0

Președintele țării noastre a felicitat poporul francez cu prilejul Zilei Naționale a Republicii Franceze.

CHIȘINĂU, 14 iul - Sputnik. Președintele țării noastre, Igor Dodon, i-a adresat președintelui Franței, Emmanuel Macron, felicitări cu prilejul Zilei Naționale a Republicii Franceze. Oficialul moldovean le-a urat fracezilor pace și prosperitate. 

”Îmi face plăcere să remarc caracterul durabil şi constructiv al parteneriatului moldo-francez pe toate dimensiunile, și să-l asigur pe domnul Macron de faptul că Moldova acordă o mare importanță aprofundării relațiilor cu Franța, în spiritul valorilor comune şi al prieteniei”, a scris Igor Dodon pe Facebook. 

La final, Igor Dodon a ținut să reitereze profunda recunoștință pentru sprijinul continuu pe care Franța îl acordă Moldovei în procesul de modernizare. Președintele țării noastre i-a mulțumit lui Emmanuel Macron și pentru deschiderea și interesul față de țara noastră, manifestate la întrevederile bilaterale din anul 2018.

 Ziua națională a Franței este sărbătorită în fiecare an pe 14 iulie. Unul dintre principalele evenimente dedicate sărbătorii naționale este o paradă militară care se desfășoară în acest an pe Bulevardul Champs-Elysees din Paris.

Tematic

Macron: Eșecul de a alege șefii UE, efectul diviziunilor din cadrul blocului comunitar
Tagurile:
franceza, președinte, mesaj


Știrile Zilei