09:20 15 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.32
  • USD17.58
  • RUB0.27
  • RON4.05
  • UAH0.73

Zinaida Greceanîi: Relațiile dintre Moldova și Franța sunt în ascensiune

© REUTERS / VALENTYN OGIRENKO
Politică
Sa primesc un link scurt
Activitatea Parlamentului Moldovei - știri de ultimă oră (197)
11010

Președintele Parlamentului a adresat mesaje de felicitare președintelui Adunării Naționale a Franței și președintelui Senatului, cu ocazia Sărbătorii Naționale a Republicii Franceze.

CHIȘINĂU, 14 iul – Sputnik. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a adresat mesaje de felicitare președintelui Adunării Naționale a Franței, Richard Ferrand, și președintelui Senatului, Gérard Larcher, cu ocazia Sărbătorii Naționale a Republicii Franceze.

Zinaida Greceanîi transmite cele mai sincere felicitări și cordiale urări de pace și prosperitate îndelungată pentru poporul francez.

”Mă bucur să constat că relațiile dintre Republica Moldova și Republica Franceză se află în continuă ascensiune, fiind fortificate atât la nivel bilateral, cât și prin intermediul dimensiunii parlamentare a colaborării noastre. Totodată, am convingerea că, prin consolidarea dialogului interparlamentar, vom susține avansarea cooperării multidimensionale, în beneficiul țărilor și popoarelor noastre”, se menționează în mesajele de felicitare adresate oficialilor francezi.

Ziua Națională a Franței este sărbătorită anual, pe 14 iulie.

Тема:
Activitatea Parlamentului Moldovei - știri de ultimă oră (197)

Tematic

Declarație: Franța se opune noilor sancțiuni ale Statelor Unite împotriva Iranului
În timp ce România se izolează, Franța își dezvoltă dialogul politic și economic cu Rusia
Tagurile:
Parlament, Franța, Moldova


Știrile Zilei