15:41 19 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.40
  • USD17.54
  • RUB0.27
  • RON4.06
  • UAH0.73
Igor Dodon a avut o întrevedere cu Alexandru Esaulenco, directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, și cu Artur Gumeniuc vice-directorul SIS

Conducerea SIS, invitată la Președinție: Ce le-a spus Dodon lui Esaulenco și Gumeniuc

© Photo: Facebook / Dodon Igor
Politică
Sa primesc un link scurt
20610

La Președinție au fost invitați astăzi directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Esaulenco, și vicedirectorul SIS, Artur Gumeniuc.

CHIȘINĂU, 12 aug – Sputnik. Președintele țării, Igor Dodon, va convoca săptămâna aceasta în ședință Consiliul Suprem de Securitate. În cadrul acestei ședințe vor fi examinate mai multe subiecte de importanță majoră pentru țara noastră. Anunțul a fost făcut de șeful statului în cadrul unei întrevederi pe care a avut-o astăzi cu conducerea Serviciului de Informație și Securitate (SIS).

La Președinție au fost invitați astăzi directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Esaulenco, și vicedirectorul SIS, Artur Gumeniuc.

”În cadrul întrevederii am făcut un schimb de opinii cu privire la situația din instituția dată. Am discutat despre problemele existente, dar și despre soluțiile de depășire a acestora”, a anunțat șeful statului.

Igor Dodon i-a informat pe cei doi șefi de la SIS că, în această săptămână, cel mai probabil, va fi numit noul secretar al Consiliului Suprem de Securitate și va fi convoca ședința Consiliului Suprem de Securitate în cadrul căreia vor fi examinate unele subiecte, discutate anterior, dar și alte subiecte de importanță majoră pentru țara noastră.

Tematic

Ofițeri MAI și SIS, cercetați penal în cazul profesorilor turci
Igor Dodon, față în față cu șeful de la SIS: Ce mesaj i-a transmis președintele țării
Tagurile:
Igor Dodon, SIS


Știrile Zilei