11:03 26 August 2019
În direct
  • EUR19.80
  • USD17.89
  • RUB0.27
  • RON4.19
  • UAH0.72
Maia Sandu

Cine sabotează activitatea Guvernului - Maia Sandu îi arată cu degetul

© Sputnik / Miroslav Rotari
Politică
Sa primesc un link scurt
2081 0 0

Maia Sandu a vorbit în debutul ședinței de astăzi a Guvernului că este nemulțumită de activitatea reprezentanților din cadrul Serviciul de Combatere a Spălării Banilor.

CHIȘINĂU, 13 aug – Sputnik. În cadrul ședinței de astăzi a Guvernului, premierul Maia Sandu s-a arătat indignată de activitatea Serviciului de Combatere a Spălării Banilor. Aceasta a declarat că reprezentanții acestei instituții, care se subordonează Guvernului, sabotează munca celor care încearcă să clarifice informații importante ce țin de furtul miliardului și de alte scheme de corupție. Despre acest lucru s-ar fi aflat în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Superior de Securitate.

”Vreau să atenționez, în special Serviciul de Combatere a Spălării Banilor, pentru că mai mulți reprezentanți ai organelor de drept au indicat la acea ședință că nu cooperează, nu prezintă informații atunci când li se cere. Noi am mai discutat despre această instituție care este în subordinea Guvernului și mă mir că în continuare are tupeul să saboteze lucrul organelor care încearcă să clarifice informații importante ce țin de furtul miliardului și de alte scheme de corupție”, a precizat premierul. 

La fel, Maia Sandu s-a adresat către toate instituțiile care sunt în subordinea Guvernului să nu se eschiveze de la obligațiunile pe care le au.

”Mesajul este către toate instituțiile subordonate Guvernului să nu încerce să saboteze, să ia toate solicitările în serios pentru că noi cu toții avem o responsabilitate în fața legii și în fața cetățenilor”, a precizat Maia Sandu.

În această dimineață a avut loc ședința Consiliului Superior de Securitate. În cadrul ședinței CSS au fost discutate mai multe subiecte de importanță majoră pentru cetățeni, inclusiv cu privire la furtul miliardului și uzurparea puterii în stat.

Tematic

Anunț important pentru elevi făcut de Maia Sandu: Flexibilizarea curriculumului
Tagurile:
Activitate, GUVERN, Maia Sandu


Știrile Zilei