22:13 15 Septembrie 2019
În direct
  • EUR19.52
  • USD17.71
  • RUB0.27
  • RON4.12
  • UAH0.71
John Bolton

Trump l-a demis pe Bolton

© Sputnik / Miroslav Rotari
Politică
Sa primesc un link scurt
203 0 0

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a anunțat că l-a demis din funcție pe consilierul său pentru securitate națională, John Bolton.

CHIȘINĂU, 10 sept – Sputnik. Președintele SUA a scris pe pagina sa de Twitter că l-a anunțat ieri seara pe Bolton că Casa Albă nu mai are nevoie de serviciile lui.

"Am fost în dezacord total cu multe dintre propunerile lui, ca și alți angajați ai administrației și i-am propus lui Bolton să demisioneze, ceea ce el a și făcut astăzi dimineața", a scris Trump de Twitter (traducere neoficială).  

El i-a mulțumit lui John Bolton pentru munca depusă și a spus că săptămâna viitoare va anunța cine va fi noul său consilier pentru securitate națională.

Amintim că în data de 29 august, în Moldova s-a aflat într-o scurtă vizită oficială consilierul pentru securitate națională a președintelui american, Donald Trump, John Bolton. Acesta s-a întâlnit cu președintele țării Igor Dodon și cu premierul Maia Sandu. Vizita a avut loc în cadrul unui tur al lui Bolton în Europa de Est.

Tagurile:
John Bolton, Bolton, demis, Trump


Știrile Zilei