12:53 20 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.35
  • USD17.41
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.70
prim-ministrul Maia Sandu, alături de ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan, a participat la inaugurarea stației de pompieri și salvatori din orașul Taraclia

Ce au făcut ieri premierul Maia Sandu și ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan

© Photo : Guvernul Republicii Moldova
Politică
Sa primesc un link scurt
47710

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat la inaugurarea stației de pompieri din Taraclia.

CHIȘINĂU, 15 sept – Sputnik. Direcția Comunicare și Protocol a Guvernului Republicii Moldova pe anunță astăzi printr-un comunicat de presă că ieri prim-ministrul Maia Sandu, alături de ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan, a participat la inaugurarea stației de pompieri și salvatori din orașul Taraclia. Unitatea a fost echipată cu susținerea Comandamentului European al forțelor armate ale SUA, iar valoarea totală a investiției este de 423 770 de dolari.

„Acesta este un exemplu despre cum se pot face lucrurile și cel mai important este ca aceste investiții mari să poată fi folosite în interesul cetățeanului. Cetățeanul trebuie să știe că este în siguranță și ori de câte ori va avea nevoie de dumneavoastră, dumneavoastră veți ajunge la timp și le veți acorda tot sprijinul necesar”, a declarat prim-ministrul Maia Sandu.

Ea a notat că stația este dotată cu echipament modern, condiții bune și spații dotate pentru antrenamentul angajaților. De asemenea, prim-ministrul a declarat că își dorește ca stația de pompieri să asigure eficient siguranța și securitatea cetățenilor din Taraclia și din regiune.

Stația de pompieri și salvatori din Taraclia este al zecelea proiect de acest fel realizat în Republica Moldova cu susținerea Comandamentului European al forțelor armate ale SUA.

Tagurile:
ambasador, SUA, Dereck J. Hogan, Maia Sandu


Știrile Zilei