01:35 15 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.32
  • USD17.58
  • RUB0.27
  • RON4.05
  • UAH0.73
Dmitri Kozak

Kozak, în Moldova: Cu cine va purta negocieri

© Sputnik / Miroslav Rotari
Politică
Sa primesc un link scurt
16101

Pe 20–21 septembrie vicepremierul Rusiei Dmitri Kozak va efectua o vizită de lucru în țara noastră și va lua cuvântul la ședința plenară a Forumului Economic Moldo-Rus.

CHIȘINĂU, 18 sept – Sputnik. Vicepremierul, reprezentantul special al președintelui Rusiei pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu țara noastră, Dmitri Kozak, se va afla pe 20 – 21 septembrie, la Chișinău.

Agenda vizitei sale de lucru include întrevederi cu președintele țării, Igor Dodon, și cu premierul Maia Sandu, a spus reprezentantul vicepremierului rus Ilia Djus. 

„Sunt preconizate întrevederi cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și cu premierul  Maia Sandu”, a spus Djus.

În afară de aceasta, vineri Kozak va lua cuvântul la ședința plenară a Forumului Economic Moldo-Rus.

Anterior, președintele Moldovei, Igor Dodon, a calificat desfășurarea ședinței interguvernamentale și a celui de al doilea Forum Economic Moldo-Rus drept „o platformă potrivită pentru aprofundarea relațiilor comercial-economice, inclusiv la nivel de regiuni ale celor două state și vor da un nou impuls dezvoltării parteneriatului strategic dintre Republica Moldova și Federația Rusă”.

Tematic

Dmitri Kozak a discutat cu administrația regiunii transnistrene
Kozak după întrevederea cu Sandu: Relațiile moldo-ruse pot fi considerate dezghețate
Tagurile:
Maia Sandu, Igor Dodon, intrevederi, Chișinău, Dmirti Kozak


Știrile Zilei