02:47 18 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.42
  • USD17.60
  • RUB0.28
  • RON4.08
  • UAH0.73
Igor Dodon și Ghenadii Lemeșev

Moldova și Rusia, un nou impuls pentru colaborarea comercial-economică

© Photo: Facebook / Dodon Igor
Politică
Sa primesc un link scurt
Forumul Economic Moldo-Rus: Știri de ultimă oră (71)
6001

Șeful statului a discutat cu viceguvernatorul regiunii Breansk perspectivele colaborării economice dintre Moldova și Rusia.

CHIȘINĂU, 20 sept – Sputnik. Președintele țării, Igor Dodon, a avut în această dimineață  o întrevedere cu viceguvernatorul regiunii Breansk, Ghenadii Lemeșev, care participă la cel de-al doilea Forum Economic Moldo-Rus ce se desfășoară la Chișinău.

Cei doi oficiali au făcut un schimb de opinii pe marginea domeniilor de cooperare dintre regiunile Republicii Moldova și ale Federației Ruse.

”Am apreciat colaborarea de zece ani stabilită dintre regiunea Breansk și Autonomia Găgăuză. Am convenit asupra necesității consolidării colaborării în domenii precum complexul agroindustrial, învățământ, turism, sport. Am remarcat un potențial enorm nevalorificat în acest sens”, a declarat președintele.

Dodon și Lemeșev au subliniat că Forumul Moldo-Rus de la Chișinău oferă posibilități vaste pentru extinderea, și aprofundarea parteneriatului strategic dintre Republica Moldova și Federația Rusă la nivelul mediului de afaceri și cel regional.

Тема:
Forumul Economic Moldo-Rus: Știri de ultimă oră (71)

Tematic

Igor Dodon: Moldova și Rusia trebuie să lanseze proiecte investiționale pe termen lung
Tagurile:
Rusia, Modova


Știrile Zilei