07:34 14 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.40
  • USD17.59
  • RUB0.27
  • RON4.08
  • UAH0.72
Președintele Igor Dodon și ambasadorul SUA în Moldova Dereсk J. Hogan

Întâlnire la Președinție: Ce a discutat Igor Dodon cu Dereck Hogan

© Photo: Facebook / Igor Dodon
Politică
Sa primesc un link scurt
85 0 0

Președintele Republicii Moldova a început deja pregătirile pentru vizita sa în Statele Unite ale Americii. Acesta s-a întâlnit cu ambasadorul SUA în țara noastră, pentru a pune la punct detaliile.

CHIȘINĂU, 21 sept – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon s-a întâlnit cu ambasadorul SUA în țara noastră, Dereck J.Hogan. Despre aceasta a anunțat șeful statului pe pagina sa de Facebook. Cei doi oficiali au abordat detalii cu privire la vizita de lucru pe care o va întreprinde Dodon în SUA.

„Voi ține un discurs de la tribuna Adunării Generale a ONU și voi avea mai multe întrevederi bilaterale cu liderii din străinătate, inclusiv cu reprezentanți ai administrației SUA”, a scris Igor Dodon.

Cei doi au mai discutat și despre agenda actuală a dialogului strategic dintre cele două state. Mai mut, Dodon și Hogan au reiterat necesitatea de a continua consolidarea relațiilor de colaborare în toate domeniile de interes major.

Amintim că șeful statului va merge în SUA la sfârșitul acestei luni. Președintele Dodon urmează să aibă mai multe întrevederi bilaterale, inclusiv cu reprezentanți ai administrației americane. El va participa și la cea de-a 74-a sesiune a Adunării Generale a ONU unde va ție și un discurs.

Tematic

Când pleacă Igor Dodon în SUA: Detalii de la discuția cu Dereck Hogan - Video


Știrile Zilei