02:53 06 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.26
  • RUB0.24
  • RON4.01
  • UAH0.64
Politică
Sa primesc un link scurt
158 0 0

Șeful statului a dezvăluit unde și când se va întâlni cu președintele ucrainean. Întâlnirea ar putea avea loc chiar zilele acestea.

CHIȘINĂU, 23 sept – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a menționat că a avut deja o convorbire telefonică cu președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, iar acum urmează să aibă și o întrevedere cu acesta.

În cadrul unui interviu pentru publicația Komerssant, Igor Dodon a spus că, cel mai probabil, întâlnirea va avea loc la New York, în marja Adunării Generale a ONU.

Șeful statului a mai precizat că este gată să înceapă negocierile cu omologul său ucrainean, fiind inițiate deja discuții în acest sens.

Amintim că Igor Dodon a plecat duminică la New York, evenimentul cheie al vizitei fiind discursul pe care-l voi rosti de la tribuna Adunării Generale a ONU. Președintele a menționat că va vorbi despre problemele și realizările Republicii Moldova, despre particularitățile politicii interne și externe, despre perspectivele de soluționare a conflictului transnistrean și multe altele.

Tematic

Întâlnire la Președinție: Ce a discutat Igor Dodon cu Dereck Hogan
Dodon: Sper că Moldova va adera curând la Banca Eurasiatică de Dezvoltare
Tagurile:
ONU, întâlnire, Volodimir Zelenski, Dodon


Știrile Zilei