12:44 13 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.23
  • USD17.46
  • RUB0.27
  • RON4.04
  • UAH0.71
Ședința Guvernului

Demisii de ultimă oră la Guvern

© Sputnik / Miroslav Rotari
Politică
Sa primesc un link scurt
219550

Ședința de astăzi a Cabinetului de Miniștri al Maiei Sandu a început cu anunțarea de noi demisii atât din cadrul ministerelor, cât și din cadrul serviciilor teritoriale subordonate acestuia.

CHIȘINĂU, 25 sept – Sputnik. În cadrul ședinței Executivului s-a decis eliberarea din funcția de secretar de stat al Ministeruli Afacerilor Externe și Integrării Europene,  Carolina Perebinos, începând cu data de 7 octombrie curent. Aceasta va fi numită în altă funcție. 

Au mai fost destituiți șeful reprezentanței Cancelariei de Stat în raionul Hâncești, Ion Mereuță; șefa adjunctă a Oficiului Teritorial Căușeni a Cancelariei de Stat, Viorica Morozan, dar și șeful adjunct al aceluiași serviciu la Soroca, Dorin Marcu.

Tot, astăzi, Guvernul l-a numit în funcția de secretar de stat al Ministerului Justiției pe Laurențiu Hadârcă. Potrivit ministrului Olesea Stamate, noul secretar de stat are o experiență de 15 ani în domeniul juridic, deținând funcții inclusiv la OSCE.

Totodată, Andrei Năstase a suspendat din funcția de ministru de Interne, după ce a fost înscris în cursa electorală pentru funcția de primar de Chișinău.

Tagurile:
guvern, Demisii


Știrile Zilei