07:33 14 Octombrie 2019

Dodon, discurs la Forumul Politic al ONU: Ce a comunicat șeful statului

© Photo: Facebook / Igor Dodon
Politică
Sa primesc un link scurt
154 0 0

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, întreprinde o vizită la New York unde participă la mai multe evenimente și are planificate un șir de întâlniri bilaterale.

CHIȘINĂU, 26 sept – Sputnik. Șeful statului a rostit un discurs în cadrul Forumului Politic la nivel înalt privind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă. Evenimentul a avut loc  în sediul Organizației Națiunilor Unite de la New York.

”Am comunicat participanților Forumului despre eforturile Republicii Moldova în realizarea obiectivelor dezvoltării durabile, situația în politica internă și externă a țării noastre, precum și despre perspectivele reglementării conflictului transnistrean”, a precizat șeful statului pe pagina sa ce Facebook.

Dodon este de părere că acest eveniment este foarte important în vederea informării din prima sursă a partenerilor noștri externi și a promovării imaginii Republicii Moldova pe arena internațională.

La New York, președintele a avut deja mai multe întrevederi bilaterale cu lideri din străinătate și reprezentanți ai conducerii americane, cu influente organizații evreiești și cercuri de afaceri.

Tematic

Ce mesaj i-a transmis Igor Dodon președintelui Forumului Economic Mondial
Dialog cu organizații evreiești foarte influente: Ce le-a promis Igor Dodon - Video
Tagurile:
ONU, discurs, Dodon