03:02 18 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.35
  • USD17.41
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.70
Serafim Urecheanu

Serafim Urechean: M-au vândut ca pe o prostituată – La ce se referă

© Sputnik /
Politică
Sa primesc un link scurt
203 0 0

Serafim Urechean a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că Vladimir Filat, Mihai Ghimpu și Marian Lupu l-au trădat și au făcut tot posibilul ca să-l elimine din politica moldovenească.

CHIȘINĂU, 2 oct – Sputnik. Fostul lider al Partidului Alianța Moldova Noastră, Serafim Urechean, a vorbit într-un interviu despre modul în care a fost trădat de fostul premier Vladimir Filat, de Mihai Ghimpu și Marian Lupu. Declarațiile au fost făcute pentru cotidianul.md.  

”M-au trădat! M-au vândut! Ca pe o prostituată m-au vândut!”, a declarat Serafim Urechean.

Acesta s-a referit la modalitatea prin care a fost înlăturat partidul pe care îl reprezintă de pe scena politică. El a subliniat că în politica moldovenească nu poți să reziști dacă nu ai destule resurse financiare.

Vlad Filat
© Sputnik / Мирослав Ротарь

„Ca să reziști în politica moldovenească trebuie să furi, ca să ai bani. Eu bani nu aveam. A fost adoptată acea lege despre finanțarea partidelor, dar la inițiativa fostului premier (Filat) – ei văzând că în 2007 Alianța Moldova Noastră avea jumătate din președinții de raioane, 250 de primari și 2500 de consilieri, și în baza acelei legi ne-ar fi revenit o sumă destul de mare, care ar fi fost suficientă pentru finanțarea partidului – cei trei „subiecți ai neamului” au uneltit, ca în „Miorița”, și au suspendat temporar acea lege, ca nu cumva AMN să reziste”, a mai precizat Urecheanu.

Urecheanu s-a referit și la acuzațiile potrivit cărora i-ar fi vândut lui Plahotniuc funcția de procuror general. El a spus că acestea sunt „aberații prostești”.

Tematic

Urecheanu a vorbit despre „TIUNING” în Parlament
Tagurile:
prostituata, vanduti, Serafim Urecheanu


Știrile Zilei