07:33 14 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.40
  • USD17.59
  • RUB0.27
  • RON4.08
  • UAH0.72
Vladimir Putin și Igor Dodon

Ce i-a urat lui Putin președintele Dodon

© Photo: Facebook / Dodon Igor
Politică
Sa primesc un link scurt
216 0 0

Iată ce i-a urat președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, președintelui rus Vladimir Putin, care împlinește astăzi 67 de ani.

CHIȘINĂU, 7 oct – Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, împlinește astăzi 67 de ani. Cu această ocazia președintele Igor Dodon i-a transmis un mesaj de felicitare. Într-o postare pe Facebook, șeful statului a scos în evidență câteva calități care îl caracterizează pe Putin.

”Am convingerea că experiența, energia și puterea dlui Putin vor fi direcționate în continuare spre atingerea unor obiective înalte de dezvoltare și modernizare a țării, sporirea bunăstării cetățenilor ruși, intensificarea rolului Rusiei pe arena internațională”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

Totodată, președintele moldovean a subliniat importanța continuării realizării agendei bilaterală între cele două state.

”Îmi exprim încrederea că relațiile moldo-ruse se vor consolida și se vor dezvolta în spiritul parteneriatului tradițional și al respectului reciproc în beneficiul statelor și popoarelor noastre”, a mai scris Dodon.

Putin în pragul vârstei de 67 de ani: Ce va face de ziua lui>>>

Vladimir Putin împlinește astăzi 67 de ani. Anul acesta s-au împlinit 20 de ani de când președintele rus Boris Elțîn l-a numit premier pe Vladimir Putin. În timp acesta a devenit unul din cei mai cunoscuți și influenți politicieni din lume. Actualul mandat prezidențial al lui Putin expiră în 2024.

Tematic

Când ar putea veni Putin în Moldova: Iată ce spune președintele Dodon
Ce a declarat Putin despre prețurile mondiale la petrol
Putin: Uniformizarea lumii este imposibilă. E nevoie de un nou sistem
Tagurile:
de ziua lui, Dodon, Vladimir Putin


Știrile Zilei