17:44 15 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.38
  • USD17.56
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.71
Ion Ceban

Panourile electorale cu Ion Ceban nu vor mai putea fi văzute în oraș - Detalii

© Sputnik / Miroslav Rotari
Politică
Sa primesc un link scurt
131 0 0

Candidatul pentru fotoliul de primar al Chișinăului, Ion Ceban, a fost obligat de instanța de judecată să scoată toate panourile electorale din oraș.

CHIȘINĂU, 10 oct - Sputnik. Candidatul la funcția de primar al Capitalei din partea PSRM, Ion Ceban, a fost obligat de magistrații Judecătoriei Râșcani să scoată toate panourile electorale instalate în oraș. Candidatul mai este obligat să lichideze stocul nedistribuit de ziare electorale ale socialiștilor.

Asta după ce contracandidatul său Valeriu Munteanu a venit cu o sesizare în acest sens. La fel, candidatul PSRM la funcția de primar al Chișinăului, Ion Ceban, este obligat să excludă imaginea domnitorul Ștefan cel Mare și Sfânt din toate materialele electorale, inclusiv din mediul on-line.

Ion Ceban a venit cu o reacție la decizia instanței de Judecată. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că ”Legea este una pentru toți” și că se va conforma deciziei magistraților. El a mai adăugat că colegii săi deja au început acțiunile de eliminare a materialelor care conțin elemente neadmise de legislația electorală. În încheiere, Ceban a adăugat că își dorește ca toți cetățenii să respecte legea și că echipa sa îndeplinește acțiuni corecte.

Tematic

Volnițchi, despre alegerile din Chișinău: Lupta nu se va duce între Ceban și Năstase, ci..
Tagurile:
Detalii, oras, Ion Ceban, electorale, panou


Știrile Zilei