20:17 08 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.48
  • RUB0.27
  • RON4.06
  • UAH0.73
Parlament

Parlamentul, în ședință: Pe ordinea de zi, un document care va genera lungi dezbateri

© Sputnik / Miroslav Rotari
Politică
Sa primesc un link scurt
Parlamentul Moldovei – dezbateri, proiecte și legi (104)
218 0 0

Parlamentul de la Chișinău se întrunește în ședință plenară. Deputații urmează să voteze Raportul Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 16 oct – Sputnik. Deputații de la Chișinău se vor întruni joi, 17 octombrie, în ședință plenară. Decizia a fost luată astăzi, 16 octombrie, de Biroul Permanent. Ședința va începe la ora 09:00.

Pe ordinea de zi a ședinței plenare de joi este inclus  Raportul Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova și investigării fraudei bancare. Documentul are 55 de pagini și include un șir de concluzii și recomandări adresate mai multor instituții de stat.

De asemenea, deputații vor examina proiectul de hotărâre pentru modificarea articolului 2 din Hotărârea Parlamentului pentru constituirea Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor de fapt și de drept privind tentativa de puci anticonstituțional întreprinsă de Partidul Democrat din Moldova prin intermediul Curții Constituționale și al Procuraturii Generale.

Ultima ședință a Parlamentului a avut loc pe data de 4 octombrie.

Тема:
Parlamentul Moldovei – dezbateri, proiecte și legi (104)

Tematic

Președintele țării vine în Parlament cu un mesaj către deputați
Încă un deputat din Parlamentul de la Chișinău va rămâne fără imunitate
Alocațiile sociale de stat se vor majora esențial: Ce propun deputații
Tagurile:
deputați, ședință, Parlament


Știrile Zilei