22:58 27 Octombrie 2020
În direct
  • EUR20.13
  • USD17.03
  • RUB0.22
  • RON4.13
  • UAH0.60
Politică
Sa primesc un link scurt
Viața în Chișinău (325)
1157 0 0

Un bărbat a fost rănit dintr-o armă și jefuit. Poliția oferă detalii despre cazul de tâlhărie comis în sectorul Botanica al Capitalei.

CHIȘINĂU, 25 oct - Sputnik. Doi bărbați, de 31 și de 46 de ani, originari din Chișinău și raionul Strășeni, au fost reținuți pe un termen de 30 de zile de polițiștii din sectorul Botanica Capitalei. Aceștia sunt bănuiți de comiterea unui atac tâlhăresc.

Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 37 de ani a alertat polițiștii în noaptea de 19 septembrie. Acesta a declarat că a fost atacat și rănit dintr-o armă, în timp ce se afla pe bulevardul Traian.

Victima a declarat că a făcut cunoștință cu doi bărbați la o benzinărie de pe strada Albișoara, apoi au urcat într-un automobil de model ”Dacia Sandero”, deplasându-se spre bulevardul Traian. Ulterior, între aceștia s-a iscat un conflict, iar indivizii i-au aplicat mai multe lovituri victimei și l-au rănit la picior cu o armă, deposedându-l de telefonul mobil de model „Huawey Y7”, în valoare de 7 mii de lei.

Bărbatului i-a fost acordat ajutor medical.

Poliția anunță că indivizii au fost identificați și reținuți fiind escortați la inspectorat pentru audieri. Totodată la domiciliile acestora au fost efectuate percheziții autorizate, la unul din suspecți fiind depistată și ridicată o armă care era deținută în lipsa actelor. În cadrul acțiunilor procesual penale, indivizii și-au recunoscut vinovăția.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru tâlhărie. Aceștia riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

Тема:
Viața în Chișinău (325)
Tagurile:
video, Anii 90, Botanica

Știrile Zilei