20:50 25 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.32
  • USD17.85
  • RUB0.27
  • RON4.02
  • UAH0.73
Politică
Sa primesc un link scurt
395 0 0

Tatiana Țaulean este șoția primarului ales Ion Ceban. Cei doi s-au cunoscut într-un local din Capitală. Ei cresc împreună doi copii.

CHIȘINĂU, 3 nov – Sputnik. Tatiana Țaulean este soția primarului ales al Municipiului Chișinău Ion Ceban. Aceasta a absolvit Academia de Studii Economice și Universitatea Tehnică din Moldova. A activat în cadrul Consiliului Național de Tineret, iar la moment face parte din Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul Tehnologiilor Informaţionale şi Comunicaţiilor din Moldova (ATIC).

Tatiana Țaulean și Ion Ceban s-au cunoscut într-un local din Capitală datorită unui prieten comun. Chiar din acea seară, Ceban a sunat-o pe Tatiana ca să-i ureze noapte bună, dar și s-o întrebe dacă vrea să-i devină soție. După patru ani de la prima întâlnire, Ion Ceban și Tatiana Țaulean s-au căsătorit.

Soția primarului a declarat de mai multe ori pentru presa din Republica Moldova că „Ion este bărbatul care își atinge scopurile”, iar ea îl va susține și de acum încolo.

De menționat este faptul că în primul tur de scrutin, cei doi au mers împreună la secția de vot. Tatiana Țaulean a declarat atunci că a votat pentru un viitor mai prosper al copiilor, în orașul Chișinău.

„Am votat ca copiii noștri, vorbesc despre toți copii, să aibă un viitor prosper în acest oraș, să nu vrea să plece, să admire acest oraș și nu altul. Am votat pentru omul despre care știu nu din auzite că va dedica tot sufletul, toată energia, tot efortul și toate cunoștințele, acestui oraș”, a spus Tatiana Ceban.

Cei doi au venit să voteze împreună și în turul doi al alegerilor locale generale. 

Tatiana Țaulean și Ion Ceban au doi copii, Ilinca și Vasile.

Tematic

Primele acțiuni pe care le va face Ion Ceban la Primăria Chișinău
Tagurile:
cine este, vezi, Chisinau


Știrile Zilei