00:33 07 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.48
  • RUB0.27
  • RON4.06
  • UAH0.73
Ion Ceban

Ion Ceban nu mai este membru al PSRM: Iată motivul

© Sputnik / Miroslav Rotari
Politică
Sa primesc un link scurt
Alegeri locale - 2019 (143)
85520

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, nu mai este membru al Partidului Socialiștilor. Acesta și-a suspendat calitatea de membru al partidului, după cinci ani de activitate în cadrul formațiunii.

CHIȘINĂU, 12 nov – Sputnik. Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban și-a suspendat activitatea de membru al Partidului Socialiștilor, din care făcea parte din noiembrie 2014.

Anunțul a fost făcut de Ceban, pe pagina sa de Facebook. Astfel, pe perioada mandatului său de primar general, Ion Ceban nu va mai face parte din partidului Socialiștilor.

”Așa cu am spus anterior. Astăzi am suspendat calitatea de membru al PSRM. Voi munci pentru fiecare locuitor. Voi fi primarul tuturor chișinăuienilor”, a scris Ceban.

Totodată, Ceban își suspendă activitatea și din calitate de membru al Comitetului Executiv Politic și al Consiliului Republican al Partidului. Ion Ceban a ajuns în fotoliul de primar general al Chișinăului, după cel de-al doilea tur de scrutin. Acesta l-a devansat pe contracandidatul său, Andrei Năstase cu 52,39% din voturile alegătorilor.

Mandatul de primar al lui Ceban a fost validat în ședință de judecată pe 11 noiembrie.

Тема:
Alegeri locale - 2019 (143)

Tematic

Cine este ”prima doamnă” a Chișinăului: Unde l-a cunoscut pe Ion Ceban - Detalii
Mesajul lui Ion Ceban după briefingul lui Andrei Năstase
Mandatul de primar al lui Ion Ceban a fost validat de instanța de judecată
Tagurile:
20 octombrie, 3 noiembrie, alegeri locale 2019, Ion Ceban


Știrile Zilei