16:06 28 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.49
  • USD17.68
  • RUB0.28
  • RON4.08
  • UAH0.72
Politică
Sa primesc un link scurt
12911

Șeful statului, Igor Dodon, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a semnat decretul privind numirea Galinei Balmoș în funcția de consilier prezidențial pe probleme sociale.

CHIȘINĂU, 19 nov - Sputnik. Fostul deputat și ministru al Protecției Sociale, Familiei și Copilului în Guvernele Tarlev și Greceanîi, Galina Balmoș, a devenit consilier pe probleme sociale al președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

”Sunt convins că Galina Balmoș dispune de experiența necesară pentru a continua implementarea politicilor sociale eficiente întru binele cetățenilor și stabilirea unei conlucrări productive cu ministerul de profil”, a menționat șeful statului Igor Dodon. 

În anul 2005, Galina Balmoș a fost aleasă deputat în Parlament pe lista Partidului Comuniștilor din Republica Moldova și a devenit secretar al Comisiei parlamentare juridice pentru numiri și imunități.

Prin Decretul Președintelui Republicii Moldova din ianuarie 2007, Galina Balmoș a fost numită în funcția de ministru al Protecției Sociale, Familiei și Copilului. Ea și-a păstrat funcția de ministru și în următorul guvern format de Zinaida Greceanîi în 2008.

Tematic

Ex-consilier pezidențial, despre reforma Justiției: Fără ”harvardiști” la Procuratură
Rocade diplomatice: Dodon a numit un nou reprezentant la UE și consilier pentru externe
Tagurile:
decret, Igor Dodon, consilier


Știrile Zilei