18:46 05 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.39
  • RUB0.25
  • RON4.03
  • UAH0.65
Politică
Sa primesc un link scurt
Relațiile moldo-ruse - o nouă etapă (58)
139 0 0

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, merge într-o vizită de lucru la Moscova. Iată care sunt subiectele pe care le va aborda cu oficialii ruși.

CHIȘINĂU, 19 nov – Sputnik. Livrarea gazelor rusești, exportul produselor agricole și eliberarea autorizațiilor pentru transportatori, sunt doar câteva din subiectele pe care le va aborda premierul Ion Chicu în cadrul vizitei sale în Federația Rusă.

Într-un comunicat de presă al Guvernului este precizat că Ion Chicu se va se va întâlni cu prim-ministrul rus, Dmitrii Medvedev.

Subiectul livrării gazelor,  premierul Chicu îl va discuta cu președintele Consiliului de administrare al „Gazprom”, Alexei Miller.

Vizita la Moscova a delegației Republicii Moldova, condusă de Ion Chicu este programată pentru mâine, 20 noiembrie.

Din componența delegației vor face parte Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi; Ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatâi; Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju; Guvernatorul UTA Găgăuzia, Irina Vlah; dar și preşedinte al Consiliului de Administraţie al SA „Moldovagaz”, Vadim Ceban.

Тема:
Relațiile moldo-ruse - o nouă etapă (58)

Tematic

Va crește oare cota în universitățile din Federația Rusă pentru cetățenii Moldovei
Vladimir Putin la BRICS: Federația Rusă devine tot mai atractivă pentru investiții
Tagurile:
discuție, Moscova, Ion Chicu


Știrile Zilei