14:17 29 Mai 2020
În direct
  • EUR19.40
  • USD17.63
  • RUB0.25
  • RON4.01
  • UAH0.66
Politică
Sa primesc un link scurt
Relațiile moldo-ruse - o nouă etapă (57)
23810

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon l-a invitat pe omologul său rus, Vladimir Putin, să întreprindă o vizită oficială în Moldova în anul 2020.

CHIȘINĂU, 21 nov — Sputnik. Președintele Igor Dodon a anunțat că l-a invitat pe Vladimir Putin să întreprindă o vizită oficială în Moldova, în anul 2020.

"Eu îmi doresc foarte mult ca în timpul apropiat, poate în anul următor, să fie o vizită oficială a președintelui Federației Ruse în Republica Moldova. I-am acordat și această invitație să vină într-o vizită oficială în Republica Moldova în anul viitor”, A declarat Dodon într-un interviu pentru Unimedia.

Potrivit președintelui, în acest an urmează să mai aibă loc întâlniri cu Vladimir Putin.По словам президента, в этом году у него еще состоятся встречи с Путиным.

"Până la sfârșitul anului vom avea o întrevedere, cu siguranță. Cel puțin am invitație pentru 20 decembrie, la Sankt Petersburg pentru o întrevedere neoficială a liderilor statelor CSI, unde cu siguranță voi merge. Poate va fie și o vizită de lucru”, a subliniat Dodon.

Președintele a subliniat că pe durata mandatului său, el a întreprins două vizite oficiale la Moscova, subliniind că a avut mai multe vizite de lucru cu președintele Rusiei.

Тема:
Relațiile moldo-ruse - o nouă etapă (57)

Tematic

Când ar putea veni Putin în Moldova: Iată ce spune președintele Dodon
Tagurile:
Dodon, Putin


Știrile Zilei