14:59 28 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.49
  • USD17.68
  • RUB0.28
  • RON4.08
  • UAH0.72
Politică
Sa primesc un link scurt
219 0 0

Cabinetul de Miniștri s-au întrunit astăzi în ședință ordinară. Pe ordinea de zi sunt incluse 22 de chestiuni.

CHIȘINĂU, 27 nov – Sputnik. Înainte să aprobe cel mai important proiect de pe ordinea de zi a ședinței de astăzi, cel care se referă la bugetul de stat pentru anul 2020, miniștrii au aprobat noi numiri în funcții.

Astfel, au fost aprobate candidaturile în funcția de secretari de stat: Iuliana Drăgălin la Ministerul Economiei și Infrastructurii, Serghei Golovaci la Ministerul Afacerilor Interne, Ion Ghiorghiu la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Dorin Andros la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Salariile polițiștilor – majorate cu 10 la sută din 2020, anunțul lui Voicu>>>

Totodată, în ședința de astăzii, miniștrii au aprobat numirea lui Mihail Rusu în calitate de director general al Agenției Proprietăți Publice. La Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor, director general a devenit Vladislav Cotici.

Ministrul Educației: Vor fi sau nu majorate salariile profesorilor în 2020>>>

Ce ține de demisii, cabinetul de miniștri au acceptat cererea șefului Inspectoratului General de Carabinieri, Anatolie Dănilă. În această funcție, pe un termen de cinci ani, cu oferirea gradului de colonel, a fost numit Ștefan Grigorii Pavlov.

Tagurile:
noi demisii, demisii la Guvern, Numiri


Știrile Zilei