02:35 06 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.48
  • RUB0.27
  • RON4.06
  • UAH0.73
Aureliu Ciocoi

Conversiunea permiselor de conducere moldovenești în italienești, pe ultima sută de metri

© Sputnik / Osmatesco
Politică
Sa primesc un link scurt
010

Mai multe subiecte de colaborarea între Republica Moldova și Italia au fost discutate astăzi de ministrul Afacerilor Externe cu ambasadorul Italiei în țara noastră.

CHIȘINĂU, 2 dec – Sputnik. Procedurile pentru intrarea în vigoare a modificărilor la Acordul privind conversiunea permiselor de conducere au fost finalizate, anunță serviciul de presă al ministerului Afacerilor Externe.

Potrivit unui comunicat de presă al instituției, în cadrul întrevederii ministrului de externe Aureliu Ciocoi, cu ambasadorul Republicii Italiene, Valeria Biagiotti, s-a vorbit și despre „necesitatea semnării acordurilor în domeniul protecției sociale, recunoaşterii titlurilor de studii şi promovării şi protejării investiţiilor”.

Totodată, cei doi oficiali au atras atenția asupra colaborării în cadrul organizațiilor internaţionale şi regionale. Este vorba, în special, de Iniţiativa Centrală Europeană, care se va desfășura la 19 decembrie la Roma.

Se schimbă permisele de conducere – Decizia pe care a luat-o Guvernul>>>

Aureliu Ciocoi a reiterat determinarea Guvernului de a continua implementarea reformelor şi de a lupta cu corupţia.

De cealaltă parte, ambasadorul Valeria Biagiotti a reconfirmat angajamentul Italiei de a continua acordarea asistenței Republicii Moldova în diverse domenii.  

Tagurile:
șoferi, viitori șoferi, Permis de conducere


Știrile Zilei