13:32 22 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.55
  • USD17.61
  • RUB0.29
  • RON4.09
  • UAH0.73
Politică
Sa primesc un link scurt
100 0 0

Ministrul Apărării, Victor Gaiciuc, a vizitat o serie de unităţi militare şi instituţii din subordine după preluarea funcției pe 14 noiembrie. El le-a promis sprijin și îmbunătățirea condițiilor de lucru și de trai efectivelor militare și civile.

CHIȘINĂU, 6 dec – Sputnik. Victor Gaiciuc s-a deplasat, de la preluarea portofoliului, la Brigada de infanterie motorizată „Dacia”, din Cahul, la Regimentul de Rachete Antiaeriene, din Durleşti, la Batalionul de Artilerie „Prut”, din garnizoana Ungheni, la Spitalul Clinic Militar Central, din Chişinău.  

Generalul Victor Gaiciuc a fost însoţit de șeful Marelui Stat Major, general de brigadă Igor Gorgan.

Ministrul Apărării a efectuat vizitele în subdiviziuni pentru a se informa la fața locului despre activitatea şi infrastructura unităților, condițiilor de trai și de serviciu ale militarilor. 

„Scopul vizitelor a fost inspectarea unităţilor respective şi identificarea problemelor care afectează îndeplinirea misiunilor stabilite de comandamentul Armatei Naţionale”, potrivit unui comunicat de presă al instituției.

Efectivele militare și civile ale tuturor subdiviziunilor inspectate au fost asigurate de ministru că vor avea sprijinul său și că va depune efort pentru identificarea unor soluţii de îmbunătăţire a calităţii vieţii personalului, infrastructurii şi stării tehnicii militare din dotare.

Tematic

Moțiunea simplă împotriva ministrului Apărării, Victor Gaiciuc, respinsă
Cine este Victor Gaiciuc, noul ministru al Apărării
Tagurile:
Militari, Victor Gaiciuc


Știrile Zilei