13:49 29 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.61
  • RUB0.28
  • RON4.06
  • UAH0.72
Politică
Sa primesc un link scurt
9411

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o nouă întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov. Oficialii au radiografiat evoluția relațiilor bilaterale și perspectivele de consolidare a acestora.

CHIȘINĂU, 14 ian – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o nouă discuție cu ambasadorul Federației Ruse, Oleg Vasnețov. Pe pagina sa de Facebook, șeful statului a scris că s-a atestat o consolidare semnificativă a parteneriatului strategic dintre Republica Moldova și Federația Rusă în anul 2019.

”Am examinat planul de acțiuni de interacțiune bilaterală pentru anul 2020. O atenție deosebită va fi acordată marcării Aniversării a 75-a a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Țin să amintesc că la invitația Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, voi participa la festivitățile desfășurate cu acest prilej în Piața Roșie din Moscova”, a menționat Igor Dodon.

Președintele a mai scris că există multiple oportunități de fortificare a dialogului bilateral în toate domeniile de interes reciproc.

Tematic

Igor Dodon s-a întâlnit cu guvernatorul BNM și ministrul Finanțelor: Despre ce au discutat
Tagurile:
Chișinău, Federația Rusă, Oleg Vasnețov, Igor Dodon


Știrile Zilei