02:01 26 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.35
  • USD17.86
  • RUB0.27
  • RON4.03
  • UAH0.73
Politică
Sa primesc un link scurt
202 0 0

În cursa pentru funcția de deputat pe circumscripția nr.38 din Hâncești s-a înscris și un candidat din partea Partidului ”ȘOR”.

CHIȘINĂU, 21 ian - Sputnik. Cel de-al patrulea candidat la alegerile parlamentare noi care se vor desfășura în circumscripția nr.38 din Hâncești a devenit Vitalie Balinschi, înaintat de Partidul ”ȘOR”.

Mai devreme, Partidului Acțiune și Solidarite, condus de Maia Sandu, a înaintat-o pentru alegerile parlamentare noi pe fostul ministru al Justiției, Olesea Stamate. Deși liderul PAS a îndemnat Platforma DA să susțină acest candidat ”are șanse foarte bune și va fi un deputat pe potriva așteptărilor cetățenilor”, formațiunea lui Andrei Năstase a decis să înainteze ieri propriul candidat pe circumscripția Hâncești. Este vorba despre Mihai Druță.

Anterior și jurnalistul Vlad Țurcanu, care deține și funcția de prim-vicepreședinte al Partidului Unității Naționale a anunțat că se va în scrie în cursa electorală în această circumscripție. De asemenea, în presă se vehiculează că Dorin Chirtoacă ar putea candida la Hâncești pentru funcția de deputat.

Tematic

Relația politică dintre Andrei Năstase și Maia Sandu: Șantaj, după dragoste și divorț
Încă o surpriză pentru alegerile parlamentare
Tagurile:
Hâncești, Partidul Șor, candidat


Știrile Zilei