23:00 03 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.54
  • USD17.50
  • RUB0.25
  • RON4.03
  • UAH0.65
Politică
Sa primesc un link scurt
113 0 0

În cadrul unei conferințe de presă, liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu a anunțat despre majorarea numărului de deputați ai fracțiunii PAS.

CHIȘINĂU, 13 mai – Sputnik. Fracțiunea parlamentară a Partidului Acțiune și Solidaritate are de astăzi încă un deputat. Informația a fost prezentată de liderul partidului, Maia Sandu, în cadrul unei conferințe de presă. Cel care a aderat la fracțiunea PAS este Ion Groza, ales deputat independent pe circumscripția Cahul.

Ion Groza spune că a aderat la fracțiunea PAS după consultări cu echipa din teritoriu și după o analiză a situației politice din țară, menționând că a votat în ultimul an toate proiectele alături de colegii din PAS, dar a și condus echipa blocului ACUM din Cahul la alegerile locale din 2019.

Amintim că, imediat după ce a devenit deputat, fiind întrebat dacă va adera oficial la o fracțiune parlamentară, deputatul independent a spus că acest lucru nu este posibil deoarece socialiștii ar fi făcut o înțelegere cu reprezentanții Blocului ACUM că nu vor primi alți deputați în majoritatea formată în Parlament.

„Între PSRM și Blocul ACUM există o înțelegere ca nimeni să nu fie primit în fracțiuni, nici deputații independenți, nici cei din Partidul Șor sau Democrat, dar eu voi susține proiectele majorității”, a punctat Ion Groza.

Liderul PAS, Maia Sandu, a confirmat că Groza a sprijinit inițiativele partidului și i-a urat bun venit în echipa sa. Președintele fracțiunii PAS, Igor Grosu, a precizat că venirea lui Groza în echipa partidului va aduce rezultate pozitive, iar decizia deputatului este una firească și a fost aprobată în unanimitate de toți membrii PAS.   

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Deputat, PAS, fracțiune


Știrile Zilei