04:52 09 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.27
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.64
Politică
Sa primesc un link scurt
16410

În această săptămână, se vor desfășura ședințele Parlamentului. Despre aceasta a anunțat șeful statului Igor Dodon, în urma discuțiilor pe care le-a avut dimineață cu președintele Legislativului, Zinaida Greceanîi.

CHIȘINĂU, 29 iun. - Sputnik. Președintele Igor Dodon a anunțat că membrii Biroului Permanent al Parlamentului se vor întruni pentru a decide data exactă a ședinței Legislativului din această săptămnă. 

”Noi azi vom avea o ședință cu conducerea partidelor din coaliția de guvernare, PSRM și PDM. Voi participa și eu pentru a discuta agenda atât a Parlamentului, cât și a Guvernului”, a declarat Igor Dodon. 

Președintele nu a oferit mai multe destalii despre subiectele care vor fi astăzi discutate, însă a precizat că sunt măsuri importante. 

Săptămâna trecut nu a avut loc ședința Parlamentului. Menționăm că tradițional Parlamentul se convoacă în ședință plenară în zilele de joi și vineri, iar pe parcursul celorlalte zile ale săptămânii Comisiile de profil se întrunesc în ședință, ca ulterior Biroul Permanent să adopte ordinea de zi pentru plen.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Dodon: „Justiția poate fi inexplicabil de indulgentă cu persoanele care ucid”
Președintele Igor Dodon propune amendarea Constituției: Iată despre ce este vorba - Video
Tagurile:
ședințe, parlament


Știrile Zilei