13:15 05 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.43
  • USD17.23
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.63
Politică
Sa primesc un link scurt
10310

Deputatul PSRM Ștefan Gațcan a anunțat că părăsește Partidul Socialiștilor și se alătură grupului parlamentar ”PRO MOLDOVA”, condus de Andrian Candu. Deocamdată, socialiștii nu au comentat decizia lui Gațcan.

CHIȘINĂU, 30 iun - Sputnik. Ștefan Gațcan a făcut o postare pe Facebook în care a anunțat că se retrage din PSRM și aderă la grupul parlamentar ”PRO MOLDOVA”.

Gațcan a menționat că a rămas dezamăgit de Partidul Socialiștilor, dar este impresionat de curajul grupului condus de Andrian Candu. 

”Declar că părăsesc fracțiunea PSRM din Parlament și mă alătur grupului parlamentar „PRO MOLDOVA”. Sunt conștient de toată mizeria, atacurile, falsurile și minciunile care nu vor ezita să curgă la adresa mea, dar rămân ferm pe poziții, nu voi ceda presiunilor și amenințărilor, voi rămâne fidel convingerilor mele, voi fi fidel alegătorilor din circumscripția Hîncești, iar alături de așa o echipă profesionistă precum este PRO MOLDOVA, sunt sigur că vom putea realiza fapte bune pentru Moldova”, a scis Gațcan pe Facebook. 

În perioada 2012-2016, Ștefan Gațcan a fost și director al Institutului Mamei și Copilului din Chișinău. În martie, el a câștigat fotoliul de parlamentar la Hâncești din partea PSRM.

După anunțul făcut de Gațcan, alianța PRSM-PDM nu mai are majoritatea în Parlament.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Tematic

Cine este Ștefan Gațcan - candidatul care a câștigat mandatul de parlamentar la Hâncești
Pro Moldova a devenit oficial partid: Candu a vorbit despre viitorul formațiunii politice
Tagurile:
PSRM, deputat


Știrile Zilei