17:34 14 August 2020
În direct
  • EUR19.79
  • USD16.71
  • RUB0.23
  • RON4.09
  • UAH0.61
Politică
Sa primesc un link scurt
97110

Pagina oficială a prim-ministrului Republicii Moldova, Ion Chicu, nu mai există din această dimineață.

CHIȘINĂU, 9 iul – Sputnik. Fie că a fost ștearsă, sau este vorba de o eroare tehnică, dar pagina oficială a prim-ministrului Republicii Moldova nu mai există din această dimineață. Lucru confirmat pentru Sputnik Moldova și de consultantul serviciului de presă al Guvernului, Aura Revencu. Aceasta însă nu ne-a putut spune care este cauza „dispariției” acestei pagini.

„Am sesizat și noi dimineață că nu mai există, dar nu cunoaștem motivul. Nu avem nici o declarație oficială despre acest lucru”, a precizat consultantul de la Guvern.

Aceasta a spus că va încerca să afle detalii și că va reveni cu informații noi.

Update: După câteva ore pagina premierului a reapărut pe Facebook. Consultantul serviciului de presă al Guvernului a declarat pentru Sputnik Moldova că nu cunoaște motivul din care pagina nu a putut fi văzută. 

Totodată, surse din cadrul Guvernului au comunicat pentru Sputnik Moldova că și consilierul de comunicare a premierului, Vitalie Dragancea ar fi plecat din funcție.

Contactat de Sputnik Moldova, Dragancea a spus că „cea mai bună sursă de confirmare a acestei informații este Monitorul Oficial” și să „avem răbdare până mâine” pentru a afla dacă informația despre plecarea sa din funcție se adeverește sau nu. Întrebat despre pagina de Facebook a lui Ion Chicu, Dragancea a spus că nu cunoaște nimic.

De precizat, Guvernul și-a asumat răspunderea pe anumite proiecte de legi, iar premierul a avut mai multe încercări de a le prezenta în fața deputaților. Tentativele lui au eșuat, deoarece ședințele nu au avut loc din lipsă de cvorum.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Guvernul, consilierul, fost consilier


Știrile Zilei