02:05 17 Ianuarie 2021
În direct
  • EUR21.00
  • USD17.28
  • RUB0.24
  • RON4.31
  • UAH0.62
Politică
Sa primesc un link scurt
207 0 0

Igor Dodon susține că va recunoaște rezultatul alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie, indiferent care va fi acesta, și nu are de gând să scoată cetățenii la proteste.

CHIȘINĂU, 23 oct - Sputnik. Igor Dodon susține că nu are de gând să scoate cetățenii în stradă, indiferent de rezultatul pe care îl va obține la scrutinul prezidențial din 1 noiembrie. El a făcut declarațiile în cadrul emisiunii "Președintele răspunde".

"Fac apel și la oponenții mei electorali. Câștigul lui Dodon poate fi și din primul tur, uitați-vă la sondaje, chiar și la cele făcute de voi, că asta vă arată. Vreau să vă rog, nu merită să scoateți lumea în stradă pentru că vă spun ce se va întâmpla: Credeți că veniți cu idee nobilă, dar în spate vor sta oligarhii fugiți din țară. Și vor scoate niște grupuri de "țuțuști", cum a fost anul trecut când noi împreună cu stimata doamnă, partenera de coaliție de anul trecut, care acum se jură că nu va face coaliție cu Dodon: vei face coaliție, nu ai de ales, cum ai făcut și anul trecut. Veți destabiliza situația și de vină veți fi voi, vă vor folosi ca pe niște fațade și pe urmă voi veți fi de vină", a declarat Igor Dodon. 

Putin, despre situația din Moldova în ajunul alegerilor>>>

CEC a înregistrat opt candidați pentru actuala cursă prezidențială. Este vorba de Renato Usatîi, desemnat de Partidul Politic „Partidul Nostru”, Andrei Năstase, desemnat de Partidul Politic ”Platforma Demnitate și Adevăr”, Tudor Deliu, desemnat de Partidul Liberal Democrat din Moldova, Igor Dodon, candidat independent, Violeta Ivanov, desemnată de Partidul Politic „Șor”, Maia Sandu, desemnată de Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”, Octavian Țîcu, desemnat de Partidul Politic „Partidul Unității Naționale” și Dorin Chirtoacă, desemnat de Blocul electoral UNIREA.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Sfat de la Dodon: Unde să locuiți cât sunteți studenți
Dodon face dezvăluiri: De câte ori a dat testul la COVID-19
Tagurile:
scrutin, alegeri, Igor Dodon, dodon

Știrile Zilei