18:24 27 Noiembrie 2020
În direct
  • EUR20.51
  • USD17.23
  • RUB0.23
  • RON4.21
  • UAH0.61
Politică
Sa primesc un link scurt
Activitatea Parlamentului Moldovei - știri de ultimă oră (231)
9111

Relațiile bilaterale actuale, ultimele evenimente politice din țară și situația din Parlament au fost principalele subiecte ale discuției dintre președintele Parlamentului din Moldova și diplomatul rus.

CHIȘINĂU, 20 nov - Sputnik. Președintele Parlamentului moldovean, Zinaida Greceanîi, a discutat cu ambasadorul rus Oleg Vasnețov actuala agendă bilaterală moldo-rusă.

"Am discutat subiecte de actualitate ale colaborării bilaterale dintre Republica Moldova și Federația Rusă. Am reiterat existența unor raporturi foarte bune de parteneriat și cooperare și exprimat interesul pentru continuarea colaborării în diverse domenii, inclusiv cel parlamentar. ", - a scris Greceanîi pe pagina sa de Facebook.

Potrivit spicherului, ai fost abordate de asemenea evenimentele politice din țară, inclusiv situația din Parlament.

"Am menționat caracterul constructiv al ședinței plenare de joi, când aproape toate proiectele de lege au fost aprobate fie în unanimitate, fie cu marea majoritate a voturilor deputaților. Am convenit să menținem dialogul productiv, necesar pentru buna interacțiune dintre țările noastre, în interesul cetățenilor ambelor state", a subliniat Greceanîi.

Ambasada Rusiei a anunțat că interlocutorii au discutat și despre rezultatele activității misiunii de observare CSI, care a inclus membri ai Consiliului Federației și ai Dumei de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse, Adunării parlamentare a Uniunii Rusia-Belarus, precum și reprezentanți ai Comisiei Electorale Centrale din Rusia.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
Activitatea Parlamentului Moldovei - știri de ultimă oră (231)

Tematic

Femeile care au deținut funcții importante în Moldova - iată cine sunt
Discuții aprinse în Parlament despre decizia Înaltei Curți
Tagurile:
Oleg Vasnețov, Greceanîi

Știrile Zilei