18:54 02 Martie 2021
În direct
  • EUR21.04
  • USD17.47
  • RUB0.24
  • RON4.32
  • UAH0.62
Politică
Sa primesc un link scurt
103 0 0

Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu primarul Capitalei, Ion Ceban, și consilierii PSRM din Consiliul Municipal Chișinău.

CHIȘINĂU, 25 ian - Sputnik. Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a scris pe pagina sa de Facebook că a solicitat o întrevedere de lucru cu fracțiunea PSRM din Consiliul Municipal Chișinău și primarul general al Capitalei, Ion Ceban, pentru a face un schimb de opinii cu privire la obiectivele pentru anul 2021.

"Am evaluat situația actuală din Capitală, problemele cu care se confruntă orășenii, am discutat despre reușitele din anul ce s-a scurs și planul de acțiuni pentru anul 2021 care urmează a fi realizat în colaborare cu fracțiunea parlamentară PSRM. Doar prin conjugarea eforturilor vom reuși să facem față așteptărilor cetățenilor noștri", a menționat Igor Dodon, liderul PSRM. 

De precizat că de când a revenit la conducerea Partidului Socialiștilor, liderul formațiunii Igor Dodon are frecvent întâlniri cu președinții de raiona ai PSRM, membrii activi ai partidului, dar și cu ambasadori acreditați în Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Dodon, despre Putin: Cel mai bun lider din ultimii 100 de ani
Dodon anunță proteste în masă: Ce îl nemulțumește
Tagurile:
Întrevedere, subiecte de discuție, tema discuției, discuție, igor Dodo

Știrile Zilei