22:32 12 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.52
  • USD17.69
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65
Politică
Sa primesc un link scurt
172 0 0

Colaborarea moldo-rusă în diverse domenii, la nivel parlamentar, a fost subiect de discuție între Zinaida Greceanîi și Oleg Vasnețov.

CHIȘINĂU, 13 mart - Sputnik. Criza pandemică, vaccinarea populației împotriva coronavirusului au fost subiectele de pe agenda discuției președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov. 

”Am făcut o trecere în revistă a colaborării moldo-ruse în diferite domenii, în special la nivel parlamentar. Am exprimat interesul reciproc pentru aprofundarea continuă și dinamizarea raporturilor de cooperare dintre țările noastre”, a scris Greceanîi pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, părțile au făcut un schimb de informații privind eforturile autorităților din Moldova și din Rusia în combaterea crizei pandemice, inclusiv măsurile care se întreprind pentru organizarea și desfășurarea vaccinării în masă a populației.

„Am exprimat recunoștința pentru suportul consistent oferit de Federația Rusă țării noastre în diferite domenii, inclusiv în contextul combaterii COVID-19, fapt care este înalt apreciat de autorități și de cetățeni”, a mai menționat Greceanîi. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Zinaida Greceanîi îl felicită astăzi pe „un vechi și bun prieten al PSRM”
Tagurile:
Parlament, Zinaida Greceanîi, Oleg Vasnețov

Știrile Zilei