14:03 21 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.33
  • USD17.90
  • RUB0.25
  • RON4.33
  • UAH0.66
Politică
Sa primesc un link scurt
102 0 0

Premierul interimar Aureliu Ciocoi s-a vaccinat împotriva COVID-19. Șeful interimar al Guvernului susține că vaccinarea este unica opțiune pentru oprirea eficientă a extinderii virusului.

CHIȘINĂU, 30 apr – Sputnik. Premierul interimar Aureliu Ciocoi s-a vaccinat astăzi cu serul anti-COVID produs de Sinopharm.

Șeful Cabinetului de Miniștri a declarat că pandemia ne-a dat peste cap multe planuri, a reușit să ne izoleze, să ne impună un șir de restricții și a devenit o grea povară pentru sistemul de ocrotire a sănătății, oprind, în același timp, creșterea economică, inclusiv a țării noastre. Totodată, coronavirusul ne-a făcut să ne gândim mai mult la prețuirea sănătății noastre și a celor dragi.

"Am ales să mă vaccinez pentru a mă proteja pe mine, familia mea, dar și oamenii alături de care muncesc. Cred cu tărie că imunizarea este singura și cea mai rapidă șansă de a reveni la normalitate", a spus Ciocoi. 

1 / 4
Premierul Aureliu Ciocoi s-a vaccinat împotriva COVID-19

Aureliu Ciocoi susține că vaccinarea este unica opțiune pentru oprirea eficientă a extinderii virusului.

"Am încredere că eforturile oamenilor de știință în identificarea modalităților eficiente de combatere a virusului SARS-Cov-2 deja dau roade palpabile, vaccinarea masivă fiind fără alternativă în acest sens. Vă îndemn să respectați în continuare toate măsurile de precauție pentru a vă ocroti sănătatea și optați, fără rezerve, pentru imunizare", a precizat Aureliu Ciocoi

Până acum, 145 117 de moldoveni s-au vaccinat împotriva COVID-19, dintre care 128 587 doar cu prima doză. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Foto: Ciocoi a avut mai multe întrevederi importante la Viena - Detalii
Aureliu Ciocoi a venit cu un îndemn către cetățeni de ziua Drapelului de Stat
Tagurile:
Aureliu Ciocoi, Premier, VACCIN, COVID-19

Știrile Zilei