12:32 23 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.37
  • USD17.97
  • RUB0.25
  • RON4.34
  • UAH0.66
Politică
Sa primesc un link scurt
122 0 0

După constituirea oficială a blocului electoral al socialiștilor și comuniștilor, în aceeași zi la CEC au fost depuse actele pentru înregistrare.

CHIȘINĂU, 12 mai – Sputnik. Reprezentanții Partidului Socialist (PSRM) și ai Partidului Comuniștilor (PCRM) au depus la Comisia Electorală Centrală (CEC) documente cu privire la înregistrarea blocului electoral. Despre aceasta a anunțat pe pagina sa de Facebook deputatul socialist, vicepreședintele Parlamentului Vlad Bătrîncea.

”Împreună cu membrul Comitetului Executiv al CC al PCRM Oleg Reidman am depus la CEC actele pentru înregistrarea blocului”, a scris Bătrîncea.

Precizăm că astăzi liderul PCRM Vladimir Voronin și liderul PSRM Igor Dodon au semnat acordul de creare a unui bloc electoral pentru participarea la alegerile parlamentare anticipate.

Ambele partide sunt sigure de necesitatea unirii forțelor politice patriotice, capabile să câștige alegeri și să formeze un guvern profesionist, responsabil, experimentat, care să acționeze în interesul cetățenilor țării și nu în interesul forțelor externe.

Tematic

Expert, despre cel mai periculos rival al PSRM la anticipate
Ultima oră: PCRM și PSRM au semnat crearea unui bloc electoral
Tagurile:
alegeri parlamentare anticipate, bloc, PCRM, PSRM

Știrile Zilei