18:58 23 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.37
  • USD17.97
  • RUB0.25
  • RON4.34
  • UAH0.66
Politică
Sa primesc un link scurt
164 0 0

Regizorul american Oliver Stone consideră că Statele Unite trebuie să pună capăt campaniei împotriva Rusiei și să nu încerce să fie singura forță care controlează lumea.

CHIȘINĂU, 13 mai - Sputnik. Oliver Stone, regizor, scenarist și producător american, câștigător a trei premii Oscar, este de părere că Statele Unite trebuie să-și încheie campania împotriva Rusiei și să nu caute să fie singura forță care controlează lumea.

"Există o campanie, un război împotriva Rusiei de multă vreme. A început din nou în Statele Unite în jurul anului 2006-2007, când el (președintele rus Vladimir Putin - n.red.) A ținut acest discurs la Munchen", a declarat regizorul în interviul online pentru Washington Post.

În discursul său de la München, Putin a spus că o lume unipolară nu este doar inacceptabilă, ci în general imposibilă și a afirmat că Statele Unite își impun interesele în altor state, în toate sferele.

Potrivit lui Stone, nu există niciun motiv de a acuza Rusia de agresiune.

"Cu toate acestea, cred că nu există cu adevărat dovezi ale agresiunii rusești. Agresiunea vine de fapt de la forțele NATO care au încercuit Rusia și care, apropo, încercuiesc China. Acesta este un punct semnificativ în politică. Imens, de mare importanță ," el a spus.

„Trebuie să avem oameni în Statele Unite care să pledeze pentru pace, să fie parteneri cu restul lumii, să se înțeleagă cu China, să se înțeleagă cu Rusia, Iran etc. Trebuie să ne schimbăm punctul de vedere pentru că sunt încă deocamdată, ne străduim să fim, singura forță din lume care controlează lumea. Nu putem continua pe această cale. Aceasta este o cale sinucigașă ", spune Stone.

Regizorul crede că mulți americani îi susțin punctul de vedere, dar politicienii cu o astfel de viziune nu câștigă niciodată alegerile deoarece sunt ridiculizați de presă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Britanicii: SUA să se îndepărteze de la granițele Rusiei dacă „vor să mai trăiască”
Lavrov, despre pregătirile pentru o eventuală întâlnire între Putin și Biden
Tagurile:
Rusiei, împotriva, război, SUA

Știrile Zilei