03:07 17 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.47
  • USD17.72
  • RUB0.25
  • RON4.36
  • UAH0.65
Politică
Sa primesc un link scurt
59 0 0

Primarul municipiului Chișinău a anunțat pe pagina sa de Facebook că a primit în vizită delegația Primăriei Sectorului 4 din București, condusă de primarul Daniel Băluță.

CHIȘINĂU, 21 mai – Sputnik. Primarul Capitalei, Ion Ceban, a precizat pe pagina sa de Facebook că în cadrul discuțiilor sunt abordate mai multe subiecte şi proiecte actuale pentru municipiul Chişinău, pentru care colegii din România își vor acorda sprijinul, în special în ceea ce privește amenajarea parcărilor publice pe teritoriul Chișinăului.

"Pentru realizarea acestor proiecte avem asigurări că vom beneficia de toată experiența și expertiza privind amenajarea parcărilor publice, proiecte implementate cu succes la București și anume în Sectorul 4", a scris Ceba pe contul său de socializare.

Mai mult, primarul din Chișinău anunță că pentru săptămâna viitoare sunt planificate vizite de documentare în Sectorul 4 din București ale specialiștilor moldoveni, iar un alt grup de reprezentanți ai primăriei Sectorului 4 vor veni la Chișinău pentru a-și acorda sprijinul.

"Suntem dispuşi spre dezvoltarea colaborării și în continuare, inclusiv prin semnarea acordurilor de înfrățire între sectoarele din Chișinău și București", și-a arătat Ceban deschiderea de a colabora cu primarii din București, anunțând că, la capitolul amenajarea parcărilor în Chișinău, municipalitatea se află în perioada de inventariere a terenurilor, dar și în proces de amenajare a câtorva parcări.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Emisiunea „Contrapunct”. Invitat: Alexei Ceban
Ceban, mesaj dur: "Veți fi puși în lista neagră" - Pe cine amenință primarul
Tagurile:
Ion Ceban, București, primar

Știrile Zilei