18:38 13 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.52
  • USD17.69
  • RUB0.25
  • RON4.37
  • UAH0.65
Politică
Sa primesc un link scurt
Moldova: Alegeri parlamentare 2021 (54)
1035 0 0

Consiliului Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr a aprobat lista electorală a formațiunii pentru alegerile anticipate din 11 iulie 2021.

CHIȘINĂU, 23 mai - Sputnik. Lista electorală a formațiunii pentru alegerile anticipate din 11 iulie 2021 a Platformei DA a fost aprobată astăzi în cadrul Consiliului Politic Național al formațiunii. Potrivit unui comunicat de presă, au fost aleși „oameni integri care ar munci în beneficiul cetățenilor”, dar nu a fost prezentat niciun nume. 

„Principiile în baza cărora au fost aleși candidații Platformei DA pentru a o reprezenta în viitorul Parlament au fost mereu aceleași: meritocrația, profesionalismul, integritatea, implicarea în lupta împotriva corupției și capacitatea de a munci în beneficiul oamenilor, pentru o țară în care să vrei să trăiești”, este precizat în comunicatul PPDA.

Lista nu a fost prezentată până acum, întrucat ea a fost analizată la toate nivelele și s-a oferit timp suficient tuturor membrilor formațiunii să se pronunțe pe marginea ofertei electorale a Platformei DA.

Lista electorală urmează să fie depusă la CEC în așa fel încât Platforma DA să poată demara campania electorală pentru a fi „și mai reprezentativă” în forul legislativ al Republicii Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Тема:
Moldova: Alegeri parlamentare 2021 (54)

Tematic

CEC a decis: Primele șase partide au fost înregistrate pentru participarea la alegeri
Tagurile:
vicepreședintele PPDA, PPDA

Știrile Zilei