20:56 18 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.22
  • USD17.78
  • RUB0.24
  • RON4.31
  • UAH0.65
Politică
Sa primesc un link scurt
143921

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost huiduită în raionul Edineț, acolo unde a mers, cel mai probabil, să facă propagandă electorală pentru partidul prezidențial PAS.

CHIȘINĂU, 1 iun – Sputnik. Pe mai multe rețele de socializare au fost plasate câteva filmulețe cu un grup de oameni aflați în fața Palatului de Cultură din orașul Edineț care sunt nemulțumiți că nu li s-a permis accesul la întâlnirea cu șeful statului. Oamenii scandează "Rușine!" și se întreabă data Maia Sandu este președintele tuturor cetățenilor sau doar al alegătorilor PAS. Totodată ei au afirmat că au avut acces în Casa de Cultură, ca să discute cu Maia Sandu, doar cei care avea carnetul de membru al PAS.

Alți martori ai evenimentului de la Edineț au relatat că maia Maia Sandu a fost întâmpinată cu proteste la Edineț, unde a efectuat astăzi o vizită de lucru. Câteva zeci de persoane s-au adunat în fața Consiliului raional Edineț și au scandat mesaje împotriva Maiei Sandu. iar accesul la întâlnire a celor câteva zeci de persoane nemulțumiți de activitatea șefului statului a fost blocat de poliție.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Edineț, Huiduieli, Maia Sandu

Știrile Zilei