04:31 21 Iunie 2021
În direct
  • EUR21.33
  • USD17.90
  • RUB0.25
  • RON4.33
  • UAH0.66
Politică
Sa primesc un link scurt
306 0 0

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a explicat pe Facebook cazul de astăzi din raionul Edineț, unde a avut o întâlnire la Palatul raional de Cultură și unde a fost huiduită de un grup de oameni.

CHIȘINĂU, 1 iun – Sputnik. Maia Sandu scrie că, în calitate de șef de stat, în orașul Edineț a avut întâlniri și a făcut schimburi de opinii cu primarii, directori de școli, reprezentanții autorităților locale, medicii și antreprenorii. Dar, a fost întâmpinată de un grup de oameni care au protestat împotriva venirii ei în raion.

"La Edineț m-a întâmpinat și un grup care a protestat împotriva sosirii mele în raion. Protestul este un drept constituțional, pe care îl respect. În calitate de Președinte, voi face tot ce-mi stă în puteri pentru a schimba spre bine viața tuturor cetățenilor - inclusiv a celor care au alte viziuni sau preferințe politice decât mine", a scris Maia Sandu pe Facebook.

Vom nota că, totuși, în sala în care s-a desfășurat întâlnirea șefului statului au pătruns câteva persoane ce au manifestat o atitudine critică față de  activitatea Maiei Sandu. Ea a fost întrebată "De ce cochetează cu Renato Usatîi, pe care îl consideră un mafiot?", "De ce pensiile sunt mizere, iar moldovenii o duc tot mai greu?", "De ce prețurile explodează?", "De ce autoritățile au pierdut controlul asupra portului Giurgiulești, iar țara este distrusă!".

Iată cum s-a purtat dialogul Maiei Sandu cu criticii ei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tagurile:
Huiduieli, Incident, Edinet, Maia Sandu

Știrile Zilei