19:17 22 Martie 2018
Chişinău0°C
În direct
В мае 2015 года в Молдове начал работу новый для национального медиа-пространства информационный проект – Sputnik.

În atenția mass-media: clubul de dezbateri - cum să redresăm economia Moldovei

© Sputnik/ Rodion Proca
Centrul de presa
Sa primesc un link scurt
37 0 0

Pe parcursul dezbaterilor, experții vor analiza perspectivele și scenariile privind dezvoltarea pieţei şi activizarea mediului de afaceri în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 25 feb — Sputnik. Vineri, 26 februarie, ora 12.00, la centrul de presă al Agenției de Știri și Radio Sputnik-Moldova (în clădirea centrului de afaceri „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, et. 4) va avea loc o masă rotundă organizată de clubul de dezbateri Sputnik-Moldova pe tema: „Agenda economică a Republicii Moldova în anul 2016".

Experții vor analiza situația economică din țară și vor vorbi despre eventualele scenarii privind dezvoltarea Moldovei în anul 2016. Totodată, participanții la discuție vor proceda la un schimb de opinii despre perspectivele de dezvoltare ale businessului mare și mic în Moldova, vor face recomandări cu privire la activizarea economiei și vor oferi sfaturi pentru antreprenori.

Vor participa:

Elena Gorelova, doctor în economie;

Anatoli Sidorenko, membru-corespondent al Academiei de Științe a Moldovei, directorul Institutului de Inginerie și Nanotehnologii;

Galina Șelari, directorul Centrului de Investigații Strategice și Reforme.

Sunt invitați, de asemenea, experți de la IDIS „Viitorul", Expert-Grup, AȘ a RM și alți specialiști.

Informații suplimentare:

Tel.: +373 (22) 106-108+373 (22) 106-108, 07990003.

E-mail: presscentre@sputnik.md

Pentru a primi prin e-mail anunțurile centrului de presă, puteţi expedia o cerere pe adresa electronică: moldova@sputnik.md

Tagurile:
club de discuții, centrul de presă, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei